Etusivu Asunnon ostajalle Varaa esittelyaika
 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0

  ”Yksityisessä asuntoesittelyssä sinä olet kunniavieras.”

  Annukka Uotinen, Myyntineuvottelija LKV, YIT Koti

   
  YIT Asuntomyynnissä kahdeksan vuotta työskennelleelle Annukalle henkilökohtainen palvelu on ennen kaikkea antoisaa yhdessä tekemistä.

  ”Yksityinen näyttö on asiakkaan laatuaikaa. Omalla ajallaan, juuri yksityisessä esittelyssä, asiakas on kiireetön ja keskittynyt.

  Kodin ostajat ovat vaativia ja laatutietoisia, onhan asuntokauppa yksi elämän suurimmista päätöksistä. Tässä ollaan yhdessä mukavien ja tärkeiden asioiden äärellä ja käydään niitä rauhassa läpi. Tunnelma on lämmin.

  Kun asiakas innostuu, asioita viedään yhdessä eteenpäin. Kaikki sujuu hyvässä hengessä.

  Ja kun asiakkaan oppii tuntemaan, on myös helppo tarjota toista vaihtoehtoa - joka saattaa osoittautua vielä mieleisemmäksi! Läheltä näkee toisen toiveet ja mahdollisuudet laajemmin, eri vinkkelistä.

  Erityisen mukavaa tietysti on, jos tuttu asiakas ottaa yhteyttä ja haluaa tehdä uudet kaupat. Joskus sukupolvi vaihtuu ja tuttujen vanhempien lapset tulevat asunnon ostoon. Syntyy pitkiä elinkaaria."


  Varaa itsellesi henkilökohtainen asuntoesittely. Ota yhteyttä YIT Asuntomyyntiin »


  Pikalinkit
  Tiesitkö että voit varata henkilökohtaisen esittelyn

  "Kun haluat tutustua kaikessa rauhassa uuteen asuntoosi, järjestämme mielellämme henkilökohtaisen esittelyn ja näytämme tulevaa kotiasi sinulle silloin, kun se parhaiten sopii."

  Annukka Uotinen,
  myyntineuvottelija LKV

  Katso muuttovalmiit kodit

  Anna palautetta