Etusivu Asunnon ostajalle YIT Plus
 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0
  yitplus_uusi_ylakuva1

  YIT Plus on käyttöliittymä
  kotiisi ja naapurustoosi

  YIT Plus on uuden ajan digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Kun hankit YIT Kodin, saat tunnukset YIT Plus -palveluun kaupanteon yhteydessä. Kodin asioiden hallinnointi, naapureihin tutustuminen ja ajan tasalla pysyminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa!

  Mobiiliapplikaation avulla palvelua on helppo käyttää myös tabletilla ja puhelimella.


  Katso video

  Kaikki kotiisi liittyvä kätevästi verkossa

  Kotisi asiakirjat ovat kätevästi saatavillasi missä ja milloin vain. Kodinkoneiden huolto-ohjeet, taloyhtiön tiedot ja muut asuntoosi liittyvät asiakirjat säilyvät turvallisesti yhdessä paikassa ja ovat heti käytettävissäsi. Asiakirjojen mapittaminen ja arkistoiminen ei ole enää tarpeellista!

  Nopea huoltoyhteys ja ajantasainen kulutuksen seuranta

  Viestin lähettäminen isännöitsijälle tai huoltoyhtiölle onnistuu nopeasti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valmiiden ilmoituspohjien avulla ilmoittaminen vaikkapa palaneesta lampusta sujuu vaivatta.

  YIT Plus –palvelun käyttäjänä voit seurata  kulutustasi päivittäin. Näet ajantasaisen veden- ja sähkönkulutuksesi yhdellä silmäyksellä ja voit vertailla tilannetta eri ajanjaksoilta.

  Naapuruston uutiset sähköisellä ilmoitustaululla

  Sähköinen ilmoitustaulu muuttuu naapuruston mukana. Täältä löydät niin taloyhtiön tärkeät tiedotteet kuin asukkaiden omat ilmoituksetkin. Saat ajantasaista tietoa alueen tapahtumista - yhtiökokouksista pihatalkoisiin. Voit myös itse järjestää omia tapahtumia. YIT Plus on erinomainen kanava viestiä naapureille ja tutustua omaan asuinyhteisöön.

  Kuulumisia työmaalta ja etuja asumiseen

  Rakennusvaiheessa voit seurata työmaan kuulumisia ja pysyt ajan tasalla uuden kotisi rakentamisen vaiheista.

  YIT Plus tarjoaa myös yhteistyökumppaneidemme rahanarvoisia etuja. Löydä asumiseen liittyviä etuja aina siivouspalveluista sisustamiseen tai muuttokuorman siirtämiseen.