Etusivu Asuinalueet

Asuinalueet

 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0

  Myynnissä olevat asunnot

  YIT:n myynnissä olevien asuntojen valikoimasta löydät kodin jokaiseen elämäntilanteeseen. Hyvin varusteltuja YIT Koteja rakennetaan jatkuvasti ympäri Suomea. Joihinkin kaupunkeihin kehittyy jopa uusia asuinalueita, joista kerromme näillä asuinalue-sivuillamme. Jos et löydä näiltä alueilta etsimääsi asuntoa, niin kannattaa käyttää asuntohakuamme ja käyttää hakusanana vaikkapa kaupungin nimeä. Näin löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon myynnissä olevista asunnoista.

  Valitse oma suosikkialueesi ja asuntosi - aloita uusi, remonttihuolista vapaa elämä!  löydä uusi kotisi

  Etsitkö uutta asuntoa? Tällä hetkellä myytäviä asuntoja on yli 30 paikkakunnalla ja lisää rakennetaan koko ajan. Ostaessasi YIT Kodin saat uuden remonttihuolista vapaan asunnon, joka on rakennettu sinun toiveitasi kunnioittaen. Mitä aikaisemmin teet päätöksen asuntosi ostosta, sitä enemmän voit vaikuttaa asunnon materiaaleihin ja suunnitteluun.

  Suurin osa YIT Kodeista on kerrostaloasuntoja, mutta rakennamme myös pari- ja rivitaloja sekä erillistaloja. Helpoin tapa tutustua myytäviin asuntoihin on käyttää sivustomme asuntohakua tai ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.