Asuinalueet

   Espoo

Menu

 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0

  Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoossa

  Haluatko asua uudessa kerrostalossa erinomaisten palvelujen ja liikenneyhteyksien vieressä vai pientaloalueella luonnon ja upeiden ulkoilumaastojen lähellä? Arvostatko merellisyyttä, harrastusten läheisyyttä vai monipuolista kulttuuritarjontaa? Espoosta löytyvät nämä kaikki ja loistavien yhteyksien päässä! Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Espoossa.

  Kaikki uudet myytävät asunnot Espoossa

  Järjestä tulokset:
  select
    

  Uudet kerrostalot

  Rakennamme uusia kerrostaloja Espoon parhaimmille paikoille monipuolisten palveluiden, koulujen ja päiväkotien läheisyyteen! Tapiolan, Espoonlahden ja Saunalahden merelliset kerrostalokodit sijaitsevat rannikolla. Ulappa kutsuu veneilijöitä, kauniit rantaraitit kävelijöitä ja hoidetut uimarannat auringonpalvojia. Talvella meren jäällä on mukava hiihtää, luistella tai kävellä vaikkapa läheiseen kahvilaan kaakaolle. Muutamalla rannalla on mahdollisuus talvisin avantouintiin.  Länsimetron valmistuttua täältä pääsee sujuvasti aina Itä-Helsinkiin asti ja takaisin – ruuhkatta. 

  Leppävaaran uudelle Vermonniityn alueelle tulee kokonainen kortteli uusia YIT Koteja. Leppävaarassa kerrostalokodin asukkaita hemmotellaan monipuolisten palveluiden ja ulkoilureittien lisäksi urheilupuistolla, jossa ovat hiihtostadion, uima- ja liikuntahallit. Alueen valttina ovat sujuvat lähijunayhteydet Helsingin keskustaan, Kauklahteen ja Kirkkonummelle. Liikenneterminaalissa ovat myös mm. seutuliikenteen ja Espoon sisäisten bussien asemat. Terminaalin vieressä on Kauppakeskus Sello, jossa sijaitsevat marketit, erikoisliikkeet, elokuvateatteri, ravintolat, terveyspalvelut, kirjasto… 

  Uudet pientalot

  Espoon pientalovalikoimassamme on lukuisia erikokoisia vaihtoehtoja. Miellyttääkö sinua rivi-, pari- vai erillistalo?  Valitse pientalotyyppi, mieleisesi asuinalue ja elämän tilanteeseesi sopivan kokoinen koti. Meiltä löydät takuulla sen oikean! Tutustu nyt myynnissä oleviin rivitaloihin Espoossa.

  Espoonkartano

  Espoonkartanon uudelle asuinalueelle, Keskuspuiston viereen, rakentuu ensimmäiseksi Hansavalkaman uudiskylä. Tärkeimmät lähipalvelut sijaitsevat viereisessä Kauklahden idyllisessä vanhassa keskustassa. Lähellä ovat myös golfkenttä ja ratsastustallit. Kauklahden rautatieasemalta pääsee kätevästi junalla Kirkkonummelle ja Helsinkiin.

  Tillinmäki

  Myös Tillinmäen uusi pientalovaltainen alue sijaitsee Keskuspuiston naapurissa, luonnon läheisyydessä. Tyylikkäällä alueella koulut ja päiväkodit ovat mukavasti kävelyetäisyydellä. Parin kilometrin päässä ovat Espoonlahden monipuoliset palvelut.  

  Vermonniitty

  Vermon maineikkaan raviradan läheisyyteen tulee aivan uusi asuinalue. Vermonniityn vieressä ovat Leppävaaran erinomaiset palvelut ja urheilupuisto. Toisella puolella on Laajalahden rannan luontoalue upeine ulkoilumaastoineen. Modernien YIT Kotien kortteliin on suunnitteilla mm. viherkattoja ja kattoterasseja! 

  Nupuri

  Uusi, puistomainen Nupurin kyläyhteisö sijaitsee nimensä mukaisesti Nupurinjärven rannalla. Täällä eletään luontoa kunnioittaen: lämpökin otetaan omasta maasta. Nuuksion kansallispuiston vieressä olevasta asuinalueelta on hyvät yhteydet Turun moottoritietä pitkin kaikkialle muualle pääkaupunkiseudulle.

  Nupurista itään, Järvenperän naapurissa ja Kehä III:n läheisyydessä sijaitsevat Kulloonmäen monipuolinen pientalovalikoima. Rauhallisen alueen ympäristössä on upeat ulkoilumahdollisuudet ja useampiakin järviä sekä golfkenttiä. 

  Tutustu tarkemmin YIT:n Espoon asuntovalikoimaan ja valitse uusi hyvinvarusteltu koti käyttämällä hakupalveluamme.  Jätä yhteydenottopyyntö
  Toivon yhteydenottoa