Asuinalueet

   Helsinki

Menu

 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0

  Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingissä

  YIT rakentaa Helsingin parhaimmille paikoille uusia kaupunkikoteja. Jokainen asunto on varustettu modernilla talotekniikalla, hyvien palvelujen läheisyydellä ja erinomaisella saavutettavuudella. Valinnanvaraa on urbaaneista unelmista merellisiin helmiin. Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Helsingissä.


  Kaikki uudet myytävät asunnot Helsingissä

  Järjestä tulokset:
  select

  Asuinalueet Helsingissä

  Rouhea Konepaja on ainutlaatuinen kokonaisuus vanhaa teollisuusaluetta ja elävää cityarkkitehtuuria. Tämänkaltainen asuinalue syntyy kerran sadassa vuodessa! Kantakaupungin palvelut ovat lähellä: kävely-, pyörä- tai ratikkamatkan päässä. Kuule vanhojen veturihallien kutsu ja valitse uusi kaupunkiasunto laajasta valikoimasta. Konepajasta voit kysyä myös Naapurioppailta, jotka kertovat sinulle omakohtaiset kokemuksensa alueesta ja sen kodeista.  

  Pasila, pääkaupungin uusi kaupunkikeskus

  Keski-Pasilaan nousevasta Triplasta tulee kaupan, kulttuurin, liike-elämän ja liikenteen keskus. Se viettelee ja inspiroi. Se saattaa ihmiset yhteen läheltä ja kaukaa. Onnekkaimmat asuvat siellä. Keski-Pasilan ensimmäisten asuntojen rakentaminen alkaa arviolta 2017. 

  Uniikit Metsälän paritalot

  Metsälän avarien paritalohuoneistojen sijainti on upea: kävelymatkan päässä Käpylän rautatieasemasta ja K-supermarket Musta Pekasta. Maunulan ja Käpylän välissä sekä Tuusulanväylän tuntumassa pääsee sujuvasti eri puolelle pääkaupunkiseutua. Ydinkeskustaan on 6 kilometriä ja junan kyydissä matka taittuu hujauksessa.  

  Lauttasaaren merelliset kaupunkiasunnot

  Omaleimainen asuinalue on kuin pikkukaupunki kaupungissa monipuolisine palveluineen. Rantoja kiertävät kävelytiet puistoineen ja uimarantoineen ja ydinkeskusta on sillan toisella puolella. Muuttovalmiita merenrantakoteja on upeassa Merenkulkijanrannassa. YIT rakentaa saaren keskustaan, Lauttikseen  tyylikkäitä kerrostaloasuntoja. Näissä kodeissa elämisen helppouden kruunaavat samassa korttelissa sijaitsevat monipuoliset palvelut ja metroasema. Uusia koteja on tulossa myös Lauttasaarentie 52-54:een, Myllykallion ja liikuntapuiston läheisyyteen. 

  Merenkulkijanrannan ajatonta arkkitehtuuria edustavat elegantit kerrostalot asettuvat kohtisuoraan rantaviivaa vasten, osa meren ylle kurottuen. Muotojen sopeutuminen maastoon, valkoisten julkisivujen kupariset ja puiset rytmitykset sekä parveke- ja terassitilojen laivamaisuus tekevät alueesta upean. Yhden Helsingin hienoimmista. 

  Kruunuvuorenrannan merihenkiset kerrostaloasunnot 

  Itä-Helsinkiin, Laajasalon länsiosaan valmistuva moni-ilmeinen Kruunuvuorenranta on korkeatasoinen, merellinen asuinalue upeine ulkoilumaastoineen ja palveluineen. Näitä huolettomia koteja ympäröivät meri ja luonto. Alueesta luodaan valotaideteos, joka näkyy pimeällä kantakaupunkiin, merelle ja lähisaariin.

  Viikki

  Täällä asutaan sekä kaupungissa että maalla, joko kerrostaloasunnossa tai pientalossa. Viikin Latokartanon asuinalue on yliopiston peltojen ja monipuolisten lähipalveluiden vieressä. Keskustaan ja muualle Suomeen pääsee kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla ja omalla autolla Lahdenväylää, Viikintietä ja viereistä Kehä I:stä pitkin.

  Tutustu tarkemmin YIT:n Helsingin laajaan kaupunkiasuntojen valikoimaan hakupalvelumme avulla. 

  Ota yhteyttä

  Jätä yhteydenottopyyntö


  Yhteydenotto