Etusivu Asuinalueet Kuninkaantammi Alue
 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0

  Kuninkaantammi  Uusi kaupunginosa lähellä luontoa

  Kuninkaantammen uusi, viihtyisä asuinalue nousee Helsingin Keskuspuiston ja Vantaanjoen kainaloon, Hämeenlinnanväylän varteen. Kuninkaantammesta tulee 5 500 kaupunkilaisen omaleimainen, pikkukaupunkimainen asuinalue, jonka rakentamisessa painotetaan ekologisesti kestäviä ratkaisuja.

  Keskustakortteleihin tulee pääosin kerrostaloja, joita ympäröivät pientalokorttelit ja puistot. Keskustan kadut, kujat, torit ja aukiot luovat alueen kaupunkimaisen ja värikkään ilmeen. Pysäköinti viedään keskustassa pääosin maan alle ja kadut rauhoitetaan jalankulkijoille ja pyöräilijöille. 

  Alue on saanut nimensä tammesta, jonka on tarinan mukaan istuttanut Ruotsin kuningas Kustaa III 1700-luvulla vierailullaan Suomessa. Rauhoitettu tammi on kasvanut 300 vuotta alueen pohjoisosassa, lähellä Vantaanjokea. Sen mukaan on nimetty myös alueen läpi kulkeva Kuninkaantammentie.

  Luonto ihan lähellä

  Kuninkaantammi on luonnonystävien ja ulkoilijoiden unelma, sillä alue on aivan Vantaanjoen ja Keskuspuiston vieressä. Kotioveltasi avautuvat Keskuspuiston lenkkipolut, hiihtoladut ja mm lintubongareiden suosimat luontoalueet. Lähellä on myös 90 m korkea täyttömäki Malminkartanonhuippu, joka on tunnettu vauhdikkaasta pulkkamäestään ja hienoista näköaloistaan. 

  Alueella sijaitseva Palettilampi kunnostetaan virkistyskäyttöön ja tulevaisuudessa lampi uimarantoineen muodostaa asukkaiden oman kesäkeitaan.

  kuninkaantammi_logo_pieni

   

  Lue lisää alueesta Helsingin kaupungin sivuilla

   

  Ilmoittaudu asiakasrekisteriimme, saat tietoa heti kun uusien YIT Kotien rakentaminen Kuninkaantammessa etenee:

  Valitsemasi huoneistot:

  Poistettu.

  Yhteystietoni:

  Minulle saa lähettää YIT Koti -markkinointimateriaalia myös sähköisesti *