Etusivu Asuinalueet Tripla Alue
 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0

  Tripla


  Tripla Keski-Pasilassa

  Suurkaupungin sykettä Helsingin toiseen keskustaan

  Uuteen Keski-Pasilaan syntyy Suomessa ennennäkemätön, metropolinomainen keskusta - Tripla. Asuminen suurkaupungin sykkeessä, elämysten keskellä on pian mahdollista! 

  Kolme korttelia täynnä elämää

  Triplasta kehkeytyy Helsingin inspiroiva, elävä ja viihtyisä keskus. Keski-Pasilan uusi kaupunginosa yhdistää asumisen, liikenteen ja työpaikat, ja luo Helsinkiin monimuotoisen palveluiden, kaupan, elämysten ja kulttuurin keskittymän. Tripla koostuu kolmesta korttelista, jotka yhdistävät Itä- ja Länsi-Pasilan.  

  Triplan uudet YIT Kodit rakennetaan läntiseen kortteliin parhaiden palveluiden äärelle. Korttelissa on viihtyisä asukaspuisto, asukkaiden yhteinen kylätalo ja kattoterassit upeine maisemineen - miellyttävää asumista askeleen päässä tapahtumien keskiöstä. Pysäköintitilaa tulee suoraan asuinkorttelien alle sekä kauppakeskuksen alapuolelle. Keskikortteliin tulee kauppakeskus Mall of Triplan liikkeitä sekä toimitiloja ja hotelli. Itäisessä korttelissa on uudistetun juna-aseman lisäksi myös kauppoja ja toimistotiloja. 

  Alueen asukasmäärä yli kaksinkertaistuu, lähes 20 000:een. Tripla vastaa myös samanaikaisesti kasvavaan palvelujen tarpeeseen. Täyden palvelun kauppakeskus Mall of Tripla kauppoineen ja moninaisine palveluineen parantaa huomattavasti myös lähialueiden palvelutarjontaa. Uuden Pasilan urbaanit korttelit saattavat ihmiset yhteen ja kutsuvat viihtymään kaupungin vilinässä, palveluiden, liikenteen ja kulttuurin keskipisteessä. 

  Helsinki muuttuu Triplan myötä asukkailleen, työssäkävijöilleen ja vierailleen nykyistäkin toimivammaksi ja vetovoimaisemmaksi kaupungiksi.

  Lue lisää Triplasta »

  Seuraa Triplan suunnittelua - ilmoittaudu asiakasrekisteriimme  Yhteystietoni:

  Minulle saa lähettää YIT Koti -markkinointimateriaalia myös sähköisesti *