Asuinalueet

 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0
  Myytävät asunnot Joensuu

  Myytävät asunnot ja uudiskohteet Joensuussa

  Asiointi ja ostoksilla käynti on Joensuussa vaivatonta. Koulut, päiväkodit, uimahalli, kirjasto, Keskussairaala ja terveysasema, apteekki, ruokamarketit ja kaikki sujuvan arjen tärkeät paikat ovat lähellä toisiaan. Sekä tietenkin eläväinen kauppatori. Vilkkaassa opiskelijakaupungissa joka kolmas vastaantulija on opiskelija. Itä-Suomen yliopiston lisäksi opiskelunahjoja ovat Joensuun kampus, Karelia-ammattikorkeakoulu ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Joensuussa voi opiskella melkein mitä vain musiikista ja fysiikasta oikeustieteisiin ja kulttuurintutkimukseen. Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Joensuussa.

  Liikenneyhteydet

  Joensuun liikenneyhteydet luistavat mainiosti niin kaupungin sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Joensuusta ajaa Helsinkiin omalla autolla yhteen suuntaan noin viidessä tunnissa. Junalla matka lyhenee puolella tunnilla ja lentäen pääkaupunkiin pääsee tunnissa. Pielisjoen yli kulkevat seitsemän siltaa, joista uusimmat ovat Sirkkalansilta ja Ylisoutajansilta, sujuvoittavat autoilijoiden, pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden liikkumista.

  Harrastukset

  Harrastustarjonnassa on tekemisen meininki. Joensuussa sisä- ja ulkoliikuntapaikoissa, muun muassa jäähallissa ja Joensuu Areenalla, voi harrastaa lähes mitä huvittaa. Harvinaisimmista lajeista mainittakoon geokätköily, rugby ja roller derby. Kontionlahdelta lyhyen ajomatkan päästä löytyy myös täyspitkä Karelia Golfin golfkenttä.

  Penttilässä, keskustan vastarannalla, Suvantosillan kohdilta alkava Rantaraitti on joensuulaisten uusimpia oleskelualueita ja ulkoilupaikkoja. Pielisjokeen laskeutuvilla Amfin luonnonkivisillä portailla voi katsella joen välkettä. Läheiset Varvinpuisto ja Vallilanpuisto houkuttelevat joutilaaseen istuskeluun. Rantaraitin leikkipaikka on lähistön uimarantojen lisäksi lasten suosikkipaikkoja. Talvisin muutaman kilometrin päässä on tasokas avantouintipaikka palvelurakennuksineen. Kaupunkia ympäröivä Itä-Suomen kaunis järviluonto on mitä parhain paikka ulkoiluun ja retkeilyyn. Pyhäselän apajat kutsuvat kalastamaan ja hiljaiset metsät etsimään marja- ja sienisaaliita. 

  Keskustan huolettomat kaupunkiasunnot

  Papinkadun ja Sepänkadun kulmasta on lyhyt kävelymatka lähikauppaan. Ydinkeskustaan on reilu kilometri. Hyvin varustetuissa kerrostaloasunnoissa on omat saunat ja lasitetut parvekkeet.

  Pielisjoen jokivarren modernit kodit

  Penttilän kerrostaloasunnoista on sillan kautta lyhyt kävelymatka keskustaan. Lähin bussipysäkki on parin sadan metrin päässä ja keskustaan autolla matkaa kertyy noin 1,5 kilometriä.

  Tutustu YIT:n myytäviin asuntoihin Joensuussa ja valitse remonttivapaa koti. Löydät suosikkisi käyttämällä hakupalveluamme.

  Jätä yhteydenottopyyntö
  Toivon yhteydenottoa


  YIT:n myytävät asunnot Joensuussa:
  Järjestä tulokset:
  select