Asuinalueet

  Jyväskylä

Menu

 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0
  Myynnissä olevat asunnot Jyväskylä

  Myytävät asunnot ja uudiskohteet Jyväskylässä

  Jyväskylän valtteja ovat keskeisen sijainnin lisäksi tiivis kaupunkikeskusta erinomaisine palveluineen sekä upea Päijänteen järviluonto mäkisine maastoineen. Jyväskylään on erinomaisen sujuvat liikenneyhteydet niin autolla, junalla kuin lentokoneellakin. Kaupunki sijaitsee päävaltateiden risteyksessä ja on maatieliikenteen tärkeä keskus. Pendolinolla Helsingistä Jyväskylään pääsee noin kolmessa tunnissa ja Jyväskylän Matkakeskus sijaitsee kätevästi kaupungin keskustassa. Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Jyväskylässä.

  Siirry asuntolistaan


   

  Keskustan Karismakortteli

  Karismakortteli sijaitsee arvoisessaan seurassa vanhojen keskustakortteleiden joukossa, aivan Cygnaeuspuiston vieressä. Alvar Aallon tyylin hengessä suunniteltujen kerrostalojen arvoasunnoista on lyhyt kävelymatka keskustan kaikkiin palveluihin. Citykotien aatelia.

  Kangas keskellä kaupunkia

  Entisestä paperitehtaan alueesta sukeutuu tulevaisuuden älykäs kaupunginosa, Kangas. Tänne, keskustan kaikkien palvelujen välittömään läheisyyteen, nousee urbaaneja kerrostaloja. Kaupunkiasuntojen valikoimassa on runsaasti kaupunkiasuntoja. 

  Keskustakoteja Taulumäkeen

  Arvostetulta Taulumäen asuinalueelta on matkaa ydinkeskustaan alle 1,5 kilometriä. Lähiseudulla on Tourujoki ja Tuomiojärven virkistysalue uimarantoineen ja puistoineen. Modernit ja muotopuhtaat vaaleat kerrostalot sulautuvat hyvin rauhalliseen ympäristöön.

  Ota yhteyttä

  Jätä yhteydenottopyyntö
  Toivon yhteydenottoa

  Myynnissä olevat asunnot Jyväskylä

  Taivasta kurotteleva Äijälänranta

  Äijälänrannan kerros- ja pientalot muodostavat uuden asuinalueen Jyväsjärven rannalla.  Rantaraittia pitkin keskustaan on neljä kilometriä, autolla reilut kuusi. Tornitalojen asunnoista on huikaisevat järvinäkymät. Asuntomessut järjestettiin Äijälänrannassa kesällä 2014.

  Mannisenmäen mansikkapaikat

  Mannilan Mannisenmäestä on keskustaan noin neljä kilometriä. Palokan hyvät lähipalvelut ja runsaat ostosmahdollisuudet ovat lähellä. Viihtyisissä kerrostaloasunnoissa saa sopivasti välimatkaa kaupungin sykkeeseen. Mukavaa asumista luonnonrauhassa järvimaisemissa.

  Tutustu YIT:n myytäviin asuntoihin Jyväskylässä ja valitse moderni, remonttivapaa koti. Löydät suosikkisi käyttämällä hakupalveluamme.  YIT:n myytävät asunnot Jyväskylässä:
  Järjestä tulokset:
  select