Etusivu Asuinalueet Äijälänranta Alue
 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0

  Äijälänranta

  Äijälänrannan asunnot

  Asuntomessujen vetonaula - Maailmanpylväs

  Jyväskylän Äijälänrantaan syntyy Maailmanpylvään vanavedessä uusi, omaleimainen asuinalue, joka nostaa arkkitehtuuristaan tunnetun kaupungin siluetin aivan uusiin korkeuksiin. 

  Äijälänranta sijaitsee Jyväsjärven rannalla, vastapäätä toisella puolella kohoavaa Lutakon kaupunginosaa. Luonnonkaunis alue sijaitsee Päijänteen vesireitin tuntumassa. Matkaa Jyväskylän keskustaan on linnuntietä noin kolme, Rantaraittia pitkin neljä ja autolla reilut viisi kilometriä. 

  As Oy Jyväskylän Maailmanpylväs valmistui Jyväskylän Asuntomessuille 2014. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan sen huikaiseviin näkymiin – myös sisältäpäin!YIT esitteli messuilla kolme erilaisille hahmoille sisustettua upeaa kotia: Äijä, Viherperhe ja Drama Queen -kotien kuvat löytyvät täältä »

  Hulppea 12. kerroksen asunto vielä vapaana! Tutustu ja ota yhteyttä: minna.rahkonen@yit.fi. Lisätietoja asunnoista saa myös soittamalla puh. 050 390 1935


   


  Äijälänranta on torneista tehty

  Jyväsjärven itäiselle rannalle valmistuvassa kaupunginosassa näyttävät tornitalot ja edistykselliset rivi- ja pientalot muodostavat yhdessä harmonisen, luonnonmukaisen asuinalueen, jonne valmistuu noin 650 asuntoa ja joka valmistuttuaan tarjoaa uuden kodin lähes tuhannelle asukkaalle. Äijälänrantaan valmistuvat, 13-kerroksiset tornitalot sijaitsevat välittömästi rannan tuntumassa. Niistä ensimmäinen, Maailmanpylväs on muuttovalmis.

  Vihreyttä ympäri vuoden

  Äijälänrannan ympäristösuunnittelussa noudatettava vihertehokkuus tuo alueelle ja kotien pihoille runsaasti monipuolista kasvillisuutta ja lisää kaupunkiasumisen monimuotoisuutta. Vihertehokkuudessa ekorakentaminen yhdistyy energiaa säästävään ja viihtyisään asumiseen. Äijälänrannassa kokeillaan erityisesti puumateriaalien uudenlaista käyttöä kotien suunnittelussa.