Asuinalueet

 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0
  Myytävät asunnot Kuopiossa

  Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kuopiossa

  Kuopio sijaitsee Pohjois-Savossa kauniin Kallaveden, sisämaan suurimman saariston rannalla. Alueelle on tunnusomaista suuret korkeuserot: Puijo torneineen leimaa kaupunkikuvan yksilölliseksi. Kaupungista on erinomaiset kulkuyhteydet. Jyväskylä, Mikkeli ja Kajaani sijaitsevat kaikki noin 150 kilometrin säteellä. Helsinkiin, 380 kilometrin päähän, matkustaa junalla neljässä tunnissa ja lentokoneella 50 minuutissa. Pietariin matkaa junan kyydissä noin viidessä tunnissa. Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Kuopiossa.

  Kuopion keskusta

  Kaupungin keskustassa on erinomaiset palvelut ja monipuolinen kulttuuritarjonta.  Keskustan sydän on eläväinen kauppatori, jyhkeä kauppahalli ja alatori, joka on uusi kauppakäytävä torin alla. Toria ympäröivät kaupungintalo, lyseo, tavaratalot, kauppakeskukset, ravintolat ja kahvilat. Kesäisin torin lisäksi myös satama täyttyy kävelijöistä, torikauppiaista, risteilylle menijöistä, kahvila- ja ravintola-asiakkaista. Keskustan ulkopuolella on useampia hypermarket-alueita, kuten Päiväranta, Savilahti ja Kolmisoppi.

  Liikuntamahdolisuudet

  Liikkujan mieleen ovat keskustan lähellä sijaitsevat jää-, uima- ja keilahallit, urheilukentät ja kuntosalit. Lisää vaihtoehtoja löytyy reilun kilometrin päästä Kuopio-hallista. Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa viihdettä, elämyksiä, aktiviteetteja ja hyvää oloa niin kuopiolaisille kuin matkailijoille viiden kilometrin päässä keskustasta. Tahkolla, Nilsiässä 56 kilometrin päässä on paljon toimintaa kesät talvet. Lajeja ovat laskettelun lisäksi muun muassa maastopyöräily ja ratsastus. Lisäksi alueella on kaksi täysmittaista golfkenttää.

  Luonto

  Kallaveden kaunis saaristoluonto tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet, rikkaat kala-apajat ja metsien runsaat marja- sekä sienisaaliit. Ulkoilun ystäviä hellitään lenkkipoluilla, hiihtoladuilla, uimarannoilla ja leikkipuistoilla. Väinölänniemen puistomainen ulkoilualue ja Puijon näköalat vangitsevat katseen ja rauhoittavat mielen.

  Sataman uniikit cityasunnot

  Harvinainen tilaisuus päästä asumaan sataman myllyyn! Wanhaan Myllyyn kunnostetaan upeita kaupunkiasuntoja aina suosituista Mini-asunnoista kahden kerroksen avaraan huoneistoon.

  Huoleton kerrostaloasunto Saaristokaupungissa

  Luonnonläheisestä Saaristokaupungista pääsee Kuopion keskustaan autolla, pyöräillen ja jalkaisin. Päiväkoti ja ala-aste ovat naapurissa ja kauppa kävelymatkan päässä. Kipparissa on erikokoisia kompakteja kerrostaloasuntoja, joiden ikkunoista siintää Kallaveden ulappa. 

  Tutustu YIT:n myytäviin asuntoihin Kuopiossa ja valitse moderni, remonttivapaa koti. Löydät suosikkisi käyttämällä hakupalveluamme.

  Jätä yhteydenottopyyntö
  Toivon yhteydenottoa


  YIT:n myytävät asunnot Kuopiossa: 
  Järjestä tulokset:
  select