Asuinalueet

   
    Lahti

Menu

 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0
  Myytävät asunnot Lahdessa

  Myytävät asunnot ja uudiskohteet Lahdessa

  Kauniin Vesijärven rannassa sijaitseva Lahti on tunnettu paitsi Salpausselän kisoista myös kulttuuristaan. Ydinkeskustassa sijaitsevat Eliel Saarisen monumentaalinen Lahden kaupungintalo ja Alvar Aallon vaikuttava Ristinkirkko ovat osa valtakunnallisesti merkittävää kulttuuriympäristöä. Satamaraitin varrella ovat Sibeliustalo ja Jalkarannan päässä taas Pikku-Vesijärven puiston vesiurut. Eläväinen rantabulevardi on lämpiminä vuodenaikoina lahtelaisten yhteinen olohuone, jossa voi seurata veneiden kulkemista ellei lähde järvelle itse. Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Lahdessa.

  Liikenneyhteydet

  Lahdesta on erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialle, sillä se on Etelä-Suomen maanteiden ja rautateiden risteämiskohta. Junamatka Helsinkiin kestää nopeimmillaan noin 50 minuuttia. Lahdesta on myös junayhteydet Riihimäki-Pietari -rataan, Heinolaan ja Loviisaan. Lisäksi kaikki junat Helsingistä Itä-Suomeen ja Moskovaan pysähtyvät Lahdessa. Omalla autolla pääsee valtateitä 4 ja 5 pitkin sujuvasti eri puolille Suomea.

  Palvelut

  Kaupungin julkiset ja yksityiset palvelut ovat erinomaiset. Kauppatori, elokuvat, teatterit, näyttelyt ja lukuisat muut tapahtumat ovat lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan. Samoin kauppahalli, tavaratalot, sadat erikoisliikkeet, kahvilat, ravintolat ja monipuoliset hyvinvointipalvelut.

  Harrastusmahdollisuudet

  Monet ulkoilureitit hiihtolatuineen antavat erinomaiset mahdollisuudet luonnossa ja vesillä liikkumiseen. Kävelyreittejä on lukemattomia Salpausselän harjumaisemissa ja Vesijärven rannassa. Talvisin vauhtia vapaa-aikaan saa lasketellen Messilän rinteissä, kesäisin golfkentän viheriöllä voi haastaa itsensä parempaan tasoitukseen. Messuhalli on Urheilukeskuksen liikunnan riemujen, uljaiden hyppyrimäkien ja jäähallin kupeessa. Liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia on lukemattomia. Kesäpäiviä voi viettää Ruoriniemen ja Möysän uimarannoilla.

  Lahden sydämessä

  Täysin varustetut Suites-kerrostaloasunnot sijaitsevat Ankkurin kaupunginosassa Sibeliustalon ja Vesijärven sataman vieressä. Huoneistoihin saatavissa vuokraus- ja siivouspalvelut. Kakkosasunnoksi tai hyväksi sijoitukseksi.

  Keskustakoti Keski-Lahdessa

  Modernit kerrostaloasunnot sijaitsevat Vuoksenkadun ja Rajakadun kulmassa keskustan palvelujen tuntumassa. Urbaanista kodista on loistavat yhteydet, sillä uusi matkakeskus sijaitsee naapurissa.

  Järvimaisemia Jalkarannassa

  Tyylikkäät kerrostaloasunnot Teivaan sataman tuntumassa, Vesijärven vieressä. Arvoasunto Satamaraitin, Salpausselän harjupolkujen ja Messilän laskettelurinteiden sekä golfkentän lähistöllä. Kauppatorille vain 10  minuutin kävelymatka.

  Pirttiharjun pientaloalue

  Lahden länsipuolella,  Riihelän rauhallisella pientaloalueella sijaitsevat Pirttiharjun remonttivapaat kerrostaloasunnot. Luonnon läheiseltä alueelta on keskustan palveluihin noin 5 kilometriä. 

  Tutustu tarkemmin YIT:n Lahden upeaan myytävien asuntojen valikoimaan hakupalvelumme avulla. 

  Jätä yhteydenottopyyntö
  Toivon yhteydenottoa


  YIT:n myytävät asunnot Lahdessa:
  Järjestä tulokset:
  select