Asuinalueet

   Oulu

Menu
 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0
  Myynnissä olevat asunnot Oulu

  Myytävät asunnot ja uudiskohteet Oulussa

  Oulu sijaitsee Pohjanlahden rannalla, Oulujoen suistossa, liikenteellisesti merkittävässä solmukohdassa. Kaupunki on ainutlaatuinen yhdistelmä tulevaisuuden osaamista ja tekemisen tahtoa tieteen, kulttuurin ja teknologian alueilla. Oulun alue on Suomen pohjoinen metropolialue ja Skandinavian pohjoisten alueiden suurin keskus. Kaupungissa kohtaavat moderni business- ja matkailukaupunki sekä Pohjois-Pohjanmaan luonnon koskematon rauha. Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Oulussa.

  Oulun Etu-Lyötyssä asuu Naapuriopas, joka kertoo sinulle mielellään lisää alueesta - kysy Lahjalta!

  Keskusta

  Kaupungin keskusta, Rotuaari, on eläväinen kaikkina vuodenaikoina. Tapahtumia, palveluita ja huveja riittää torilla, teatterissa, pääkirjastossa, taidenäyttelyssä ja monissa liikkeissä. Yliopistokaupungin kulttuurielämä on hyvin eloisaa. Kulttuuritalo Valveella on festivaaleja, näyttelyitä, teatteriesityksiä ja konsertteja moneen makuun. Lisäksi siellä on kerhoja ja työpajoja kaiken ikäisille.

  Luonto

  Oulun rantapuistojen vehmaus ja suistomaiseman lumo luovat rauhaisan tunnelman, jota harvoin tavoittaa kaupungin ytimessä. Rantaa seuraileva ulkoilutie ja pienet sillat yhdistävät Toivoniemen, Kuusisaaren, Raatinsaaren, Linnasaaren ja keskustaan. Luonto ja ulkoilu ovat kaupungissa vahvasti läsnä. Talvisin hoidetut hiihtoladut ovat kovassa käytössä ja kesäisin nautitaan uimarannoista ja puistojen kauniista istutuksista. Perämeren karu saaristoluonto on kivenheiton päässä. Kesäisin Hailuodon hiekkadyynisaaren ja Oulun väliä kulkee lautta ja talvisin jään poikki kulkee jäätie.

  Liikunta

  Oulussa on lukuisia urheilukeskuksia ja liikuntapuistoja, esimerkiksi Heinäpään urheilukeskuksessa on palloilukenttien ja -hallien lisäksi harrastuspaikkoja on keilailun, tenniksen ja jopa laskettelun ystäville. Lasten mieleen on erityisesti sisäaktiviteettipuisto SuperPark ja Nallikarin Vauhtipuisto.

  Kansallispuistot

  Oulun alueella on useampikin kansallispuisto. Syötteen kansallispuisto on saanut nimensä Suomen eteläisimmän tunturin mukaan, Perämeren kansallispuisto on merellinen kohde veneilijöille ja Rokuan kansallispuiston mielenkiintoiset muodot ovat peräisin mannerjäätikön sulamisesta.

  Merijalinrannan elegantti asuinalue

  Merijalinrannan kortteli sijaitsee Länsi-Tuiran parhaalla paikalla. Rantaa seurailevaa ulkoilutietä pitkin on lyhyt kävelymatka Rotuaarin palveluiden ja tapahtumien luokse.

  Etu-Lyötyn kerrostaloasunnot

  Suositun asuinalueen huolettomista citykodeista on keskustan palveluihin kävelymatka.  Arjen lähipalvelut ovat naapurissa, Veturi- ja Konduktööri-korttelissa. Etu-Lyötyn oma Naapuriopas - Lahja - tuntee alueen kuin omat taskunsa. Kysy häneltä lisää!

  Hollihaan modernit kaupunkiasunnot

  Kyösti Kallion puiston naapuriin, meren ja puistojen lähistölle tulee uusia erikokoisia kaupunkiasuntoja. Keskusta, koulu ja päiväkoti ovat kävelyetäisyydellä.

  Tutustu YIT:n myytäviin asuntoihin Oulussa ja valitse uusi tyylikäs koti käyttämällä hakupalveluamme.

  Jätä yhteydenottopyyntö
  Toivon yhteydenottoa

  Järjestä tulokset:
  select