Asuinalueet

 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0
  Myytävät asunnot Porissa

  Myytävät asunnot ja uudiskohteet Porissa

  Vaikka Selkämeren rantaviiva on loitonnut kymmenisen kilometriä kaupungin keskustasta, Pori on edelleen merkittävä satamakaupunki Suomessa. Alueen kulttuuri perustuu vahvasti Kokemäenjoen ja meren ympärille. Kaupunki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Valtatiet 2 ja 11 päättyvät kaupunkiin ja vilkas valtatie 8 kulkee Porin kautta. Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Porissa.

  Keskusta

  Kaupungin viihtyisä keskusta koostuu kauppatorista, promenadeista, puistoista ja hyvistä palveluista. Linja-autoasema sijaitsee keskustassa, ja myös rautatieasemalta on lyhyt kävelymatka keskustaan. Peruskoulun ja lukion lisäksi kaupunki tarjoaa ammatillista koulutusta, opiskelua ammattikorkeakouluissa ja yliopistokeskuksessa.

  Kulttuuri

  Porissa musiikki- ja teatterikulttuuri on Suomen mittapuussa erityisen voimakasta ja monipuolista. Ei siis ihme, että kansainvälisestikin tunnettu joka kesä järjestettävä Pori Jazz -festivaali on nimenomaan porilainen tapahtuma. Kulttuuripalveluja löytyy kaiken ikäiselle kaupunginkirjastossa, elokuvakeskus Promenadissa, museoissa ja teatterissa. Lisäksi nuorille ja lapsille kulttuuritarjonta on erityisen rikasta: hyvät esimerkit tästä ovat Kulttuuritalo Annankatu 6 ja Porin taidekoulu.

  Keskustaa vastapäätä, Kokemäenjoen vastarannalla sijaitseva Kirjurinluoto on paljon muutakin kuin jazz-tapahtuman pitopaikka. Alue on toiminut kaupungin asukkaiden virkistysalueena jo yli sadan vuoden ajan ja on Porin keskuspuisto. Paikan viheriöt, suihkulähde, leikkipuisto, uimaranta, kahvila ja ravintola tarjoavat mainiot puitteet piknikkiin ja lomapäivän viettoon.

  Yyteri

  Meri-Porissa sijaitseva, Suomen Rivieraksi kutsuttu Yyteri on kuusi kilometriä pitkä upea hiekkaranta, jossa uimisen ja muun vesillä liikkumisen lisäksi on yllin kyllin harrastusmahdollisuuksia. Näistä mainittakoon golfkenttä, ratsastustallit ja surfkeskus. Upeiden ulkoilumahdollisuuksien lisäksi alueella on kylpylä.

  Harrastukset

  Porissa on helppo löytää mieleinen harrastus tai useampi, sillä valikoima on todella laaja. Lisäksi kaupungin ympärille kietoutuva Kokemäenjoen suisto on Suomen edustavin suistomuodostuma sekä eläin- ja kasvilajien aarreaitta. Yyterinniemeltä löytyy yli 30 kilometriä retkeilyreittejä ja luontopolkuja sekä kymmenen luontolavaa ja -tornia.

  Tutustu YIT:n myytäviin asuntoihin Porissa ja valitse uusi, remonttivapaa koti. Löydä suosikkisi hakupalvelumme avulla.


  Jätä yhteydenottopyyntö
  Toivon yhteydenottoa


  YIT:n myytävät asunnot Porissa:
  Järjestä tulokset:
  select