Asuinalueet

  Tampere

Menu

 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0
  Myynissä olevat asunnot Tampere

  Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereella

  Tampere on monien mahdollisuuksien kaupunki, jossa on mainiot ainekset viihtymiseen, työntekoon ja opiskeluun. Asumisen vaihtoehtoja on joka makuun: rantamaisemasta keskustan sykkeeseen ja luonnonläheisyyteen. Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Tampereella.

  Järvimaisema ja kävelymatka keskustaan – Ranta-Tampella

  Tarjolle tulee vertaansa vailla olevia maisemia Ranta-Tampellassa. Minkä kerrostaloasunnon valitset? Laatuasunnon rannan puolelta, josta avautuu Näsijärven ulappa, tasokkaan huoneiston Kanavakorttelista kanava- ja kaupunkinäkymillä vai urbaanin maisema-asunnon, josta näkymät joko järvelle, Tammerkosken suulle tai kaupungin kattojen yli. Valinnanvaraa on aina avarista kaksikerroksisista näköala-asunnoista ja omalla pihaterassilla varustetuista citykodeista minikokoisiin lofteihin ja Miniasuntoihin.

  Kalevanrinne – suoran päässä keskustasta

  Itäiseen Kantakaupunkiin, Kalevanrinteeseen, Sammonkadun päähän valmistuu viihtyisä kerrostalokortteli. Monipuoliset palvelut ja pienet kivijalkaliikkeet ovat heti kotioven ulkopuolella. Prismakeskus aukioineen ja Isku ovat naapurissa. 
  Ydinkeskusta on 2,5 kilometrin päässä. Sinne ja muihin kaupunginosiin on hyvät yhteydet kaikilla kulkuvälineillä. Kalevanrinteestä löydät itsellesi sopivan kokoisen, kompaktin kaupunkiasunnon tai miniasunnon, joka tilaihmeenä on toimiva ratkaisu esimerkiksi opiskelijalle. 

  Hervannan uusi uljas Tieteenkortteli

  Moderni ja ihmisläheinen asuinalue päivittää Hervannan moderniksi. Tieteenkorttelista tulee viihtyisä asuinpaikka, jonka arkkitehtuuri yhdistyy vehreään väljyyteen. Remonttivapaiden kerrostaloasuntojen saavutettavuus on parasta A-luokkaa, sillä täällä on valmiin kaupunginosan ensiluokkaiset julkisen, kevyen ja yksityisliikenteen verkostot. 
  Ydinkeskustaan on seitsemän kilometriä ja Hervannan keskustaan alle kilometri. Lähistöllä ovat päiväkodit, ala- ja yläasteet, päivittäistavara- ja erikoiskaupat, posti, apteekki, terveyskeskus, työvoimatoimisto, ammatillinen oppilaitos, poliisikoulu ja teknillinen yliopisto.

  Niemenrannan hieno järviluonto

  Niemenrannan asukkaille ydinkeskusta on helposti saavutettavissa: bussit kulkevat noin 15 minuutin välein. Alueella on myös kattava kevyen liikenteen verkosto. Kaunis kaupunginosa muodostuu kolmesta osa-alueesta. Ruukinrannan kerrostalomiljöö on Lielahden monipuolisten palvelujen lähellä kuten markettien, kirjaston, terveyskeskuksen, Rientolan liikuntaharrastus- ja kulttuurikeskuksen lähellä. 

  Pientalovaltaisessa Kartanonrannan perinnemaisemissa alueen keskellä on oma päiväkoti. Pursirantaan Näsijärven rannalle tulee tori kauppoineen ja kahviloineen sekä puistoalue venesataman lähelle. Valitse huoleton kerrostaloasunto urbaanista Ruukinrannasta tai järvimaisemien Pursirannasta. Kartanorantaan tulee pari- ja rivitaloasunnoja, joissa on oma pikku piha.

  Tutustu YIT:n myytäviin asuntoihin Tampereella ja löydä unelmiesi koti helposti hakupalvelumme avulla.

  Jätä yhteydenottopyyntö
  Toivon yhteydenottoa


  YIT:n myytävät asunnot Tampereella:
  Järjestä tulokset:
  select