Etusivu Asuinalueet Hervanta Alue
 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0

  Tampereen Hervanta

  Hervanta

  Persoonallinen Hervanta
  kasvaa, uudistuu ja kiinnostaa

  Tampereen eteläosassa sijaitseva, moni-ilmeinen ja vetovoimainen Hervanta ja on yksi Suomen tunnetuimpia asuinalueita. Hervannassa sijaitsee mm. teknillinen yliopisto sekä useita korkean teknologian yrityksiä.

  Uusia koteja tulossa Hervantaan!

  Rakennamme nyt Hervannassa Tieteenkorttelia, jonne valmistuu uusia
  asuntoja lähes tuhannelle tamperelaiselle. Tieteenkortteli on Tieteenkadun
  ja Tietoraitin väliin sijoittuva kortteli. Tieteenkortteliin on suunnitteilla kaksi uutta asuintaloa. Molempien talojen ennakkomarkkinoinnin arvioitu aloitus on vuonna 2017. 

  Liity asiakasrekisteriimme, niin saat tietoa uusista YIT Kodeista »

  Hyvät liikenneyhteydet ja monipuoliset palvelut

  Tulevaisuudessa Hervannan kautta on suunniteltu kulkevaksi niin Tampereen reuna-alueet keskustaan yhdistävä raitiotie, pikaratikka, kuin Tampere-Pirkkalan lentoasemalle johdettava kehätiekin. Lempäälän ja Tampereen rajalle rakennettava ekokaupunginosa Vuores tulee myös edistämään alueen kehitystä. Hervanta saikin taannoin Helsingin Sanomissa maininnan ”lähiöiden ykkönen”.

  Kauppakeskus Duosta löydät päivittäistavara- ja erikoiskaupat, postin, apteekin, kahvilat, ravintolat ja erilaiset hyvän olon palvelut. Terveyskeskus, päiväkodit, ala- ja yläasteet, lukio, ammattioppilaitos ja mm. Poliisiammattikorkeakoulu ovat myös samalla alueella. Hervannassa on kattava ulkoilureittien verkosto ja useita lähivirkistysalueita pelikenttineen. Hervannassa on myös oma jää- ja uimahalli.