Etusivu Asuinalueet Kaleva Alue
 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0

  Kalevanrinne

  Kalevanrinne-koti-ja-neliöt-kohdallaan Kalevanrinne-koti-ja-neliöt-kohdallaan-sisäpiha

  Kalevanrinteessä alkaa uusi elämä! Rakennamme viihtyisän kerrostalokorttelin Sammonkadun päähän, Sarvijaakonkadun ja Rieväkadun kulmaan


  Suoran päässä keskustasta

  Kalevanrinteen monipuoliset palvelut sijaitsevat kaikki lähietäisyydellä. Alueella on Prisma, ja monia erikoistavarakauppoja. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu ja Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK ovat lähellä, samoin Tampereen yliopistollinen keskussairaala. Jäähallin ja uimahallin viereen on suunnitteilla maauimala. Yliopistolle on pari kilometriä ja keskustaan noin 3 km.

  Alueella on hyvä kevyen liikenteen verkosto ja bussi kulkee keskustaan oman kodin kulmalta. Parin sadan metrin päässä sijaitseva Hervannan valtaväylä vie autoilijat sujuvasti kauemmas.  

  Korttelin ensimmäisistä asuintaloista Tampereen Kristalli ja Kvartsi ovat valmistuneet. Tampereen Ametistin kodit valmistuvat vuoden 2018 alussa.

  Katso Ametistin vapaat kodit >>

  Varaa henkilökohtainen esittelyaika Tampereen asuntomyynnistä,
  puh 020 433 4635.


  Uusia koteja Kalevanrinteeseen


  Koti ja neliöt kohdallaan

  Kalevanrinteen alue uusiutuu kauttaaltaan. Vanhat teollisuus-rakennukset puretaan ja tilalle valmistuu uusia, viihtyisiä kaupunkikoteja. Kalevanrinteestä löytyy hyvin suunniteltu ja toimiva koti niin yksin asuvalle kuin pienperheellekin. 

  Pysäköinti viedään pihakannen alle, ja suojaisille sisäpihoille tulee viheristutuksia, oleskelualueita ja leikkipaikkoja. Korttelin keskelle valmistuu Tiilikylän puisto, uusien asukkaiden kohtaamispaikka.

  Ilmoittaudu asiakasrekisteriimme, saat tuoretta tietoa rakentamisesta ja uusista kodeista ensimmäisten joukossa!

  YIT Asuntomyynti Tampere »