Etusivu Asuinalueet Niemenranta Niemenranta
Niementanta - Uusi kaupunginosa näköalapaikalla


Uusien YIT kotien ranta


Niemenranta tarjoaa avarat luontomaisemat ja viihtyisät, nykyaikaiset kodit noin 4000 tamperelaiselle. Niemenrannassa puuhastellaan kesävehreillä pihoilla, nautitaan Näsijärven rannoista raitteineen ja
venesatamineen sekä puistoalueiden ulkoilumahdollisuuksista.

Tampereen uusin kaupunginosa Niemenranta sijaitsee Tampereen keskustan länsipuolella Lielahden tuntumassa, noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja kilometrin päässä Lielahdesta.

Läntiseen Niemenrantaan, Lielahden palveluiden tuntumaan rakennettavien kerrostalokortteleiden ja isojen, vehreiden sisäpihojen tunnelmassa on kaikuja seudun teollisuushistoriasta.


Niemenrannan keskellä sijaitseva perinteikäs kartanomiljöö
antaa alueelle juuret, jotka ulottuvat kauas menneisyyteen. Uudet asunnot sulautuvat maisemaan, jossa aikaisemmat sukupolvet ovat viihtyneet jo vuosisatoja sitten. Alueen tunnetuin maamerkki on kartanon näyttävä, kaksitorninen navetta.

Viimeisenä rakennettavasta itäisestä Niemenrannasta avautuu näkymä Näsijärven avaralle ulapalle. Venesatama, ulkoilijoiden rantaraitti laitureineen ja uimarannat kuvioivat aluetta, jossa tulevaisuudessa nautitaan asumisesta moderneissa maisemakodeissa. Uudet asunnot tarjoavat avaria näkymiä isoille pihoille ja Näsijärven suuntaan.Uudet asunnot ja uudet asukkaat, tervetuloa!

Ladataan videota ...
Videot

Ajankohtaista