Asuinalueet

   Turku

Menu
 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0
  Myynnissä olevat asunnot Turku

  Myytävät asunnot ja uudiskohteet Turussa

  Kaupungin keskustaa halkova Aurajoki, arvokkaat kulttuurihistorialliset miljööt ja rakennukset, kuten Turun linna ja Tuomiokirkko muodostavat Turun tunnusomaisen ilmeen. 
  Puistoistaan tunnetussa kaupungissa toimii kolme yliopistoa ja neljä ammattikorkeakoulua. Suomen suurimpiin kuuluvassa kaupungissa on erittäin monipuolinen palvelutarjonta aina koulutuksesta, terveyteen ja hyvinvointiin sekä harrastuksiin. Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Turussa.

  Sijainti

  Turku on helposti tavoitettavissa kaikilla eri tavoilla: laivalla, lentokoneella, junalla ja autolla. Tampereelle ja Helsinkiin matkaa bussilla ja junalla parissa tunnissa. Myös kaupungin omat sisäiset joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät.

  Saaristo

  Monipuolisen kulttuuritarjonnan lisäksi Saaristomeren rannalla sijaitseva Turku merkittävä kaupallinen satamakaupunki, josta matkustajalautat lähtevät tiheästi Maarianhaminaan sekä Tukholmaan. Kaupungin merialue ulottuu lännessä Airiston selälle. Alueen laajaan saaristoon kuuluu jopa 20 000 saarta ja luotoa.  Kaunis saaristo ulottuu aina Turun edustalta Ahvenanmaalle ja alueen suurimmat saaret ovat Hirvensalo, Ruissalo, Satava ja Kakskerta.

  YIT:n myytävät asunnot Turussa

  YIT on rakentanut tänne Suomen vanhimpaan kaupunkiin asuintaloja keskeisille paikoille. Modernien asuntojen ympäristöissä on historia vahvasti läsnä hienolla tavalla ja osana arkea satojen vuosien aikakerrostumana.

  Kerrostaloasunto kaupungin yllä

  Kakolanmäen tyylikkäissä kaupunkiasunnoissa eletään ydinkeskustan yläpuolella ilman ruuhkia ja jatkuvaa liikenteen kohinaa. Mäeltä avautuvat harvinaislaatuiset maisemat Turun linnalle, merelle, Ruissaloon ja Mikaelin kirkolle. Jokirantaan on 400 metrin matka. Valtakunnallisesti merkittävästä rakennetusta kulttuuriympäristöstä on kymmenen minuutin kävelymatka keskustan palvelujen luokse.

  Tasokas cityasunto Aurajoen rantamailla

  Raunistulassa sijaitseva Barkerinrannan asuinalue vanhassa kutomomiljöössä, Aurajoen rantamaisemissa on ainutlaatuinen.Liikenneyhteydet ydinkeskustaan ovat hyvät: joenrantareittiä keskustaan pääsee myös kävellen 10 minuutissa. Kutomossa sijaitsevien kulttuuri- ja liikuntapalvelujen lisäksi lähellä ovat maalauksellinen puutalomiljöö ja joenrannan upeat ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet. Näiden kerrostaloasuntojen sijainti on arvo jo sinänsä.

  Uusi asuinalue Fabriikki Logomon naapurissa

  VR:n vanhan konepaja-alueen rytmi on muuttumassa lähivuosina letkeäksi urbaanielämäksi. Alue sijaitsee aivan keskustan kupeessa, VR:n ratapihan, Aninkaistensillan ja Köydenpunojankadun rajaamalla alueella.

  Fabriikki on upea tilaisuus asua keskustassa uudessa ja hyvin varustetussa kerrostaloasunnossa. Uniikista paikasta on loistavat yhteydet ja hyvät palvelut kävelyetäisyyden päässä.

  Tutustu tarkemmin YIT:n myytäviin asuntohin Turussa hakupalvelumme avulla.

  Jätä yhteydenottopyyntö
  Toivon yhteydenottoa


  YIT:n myytävät asunnot Turussa:
  Järjestä tulokset:
  select