Etusivu Asuinalueet Kaskelanrinne Alue
 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0

  Kaskelanrinne, Vantaa

  Uusi luonnonläheinen asuinalue

  Kaskelanrinteen luonnonläheiselle alueelle, lähelle Vantaan Porttipuistoa on suunnitteilla uusi asuinalue. Kaskelanrinteeseen tulee mm. Smartti-kerrostaloasuntoja. Fiksut huoneistopohjat, järkevä hinta ja viihtyisä ympäristö luovat tilaa mukavalle asumiselle.

  Ensimmäiset asunnot tulivat ennakkomarkkinointiin keväällä 2016 ja Kaskelanrinteen rakentaminen on käynnistynyt maanrakennustöillä.

  Kaskelanrinteen kodit tulevat Kaskelan viehättävän pientaloalueen naapuriin. Koulut, päiväkodit ja urheilukentät ovat kotikulmilla. Hakunilan ja Tikkurilan monipuoliset palvelut ovat lähellä, samoin hyvät julkisen liikenteen yhteydet. 

  Kartanomaisemia ja ulkoilmaelämää

  Lähellä sijaitseva kaunis Håkansbölen kartano puistoineen on Hakunilan alueen kruunu ja suosittu ulkoilualue. Hakunilan urheilupuisto puolestaan on aktiivinen liikunnan ja tapahtumien keskus, jossa on urheilukenttien lisäksi mm. uimahalli. Ojangon ulkoilualueelta löytyvät sekä ratsastusreitit että hiihtoladut.  

  Vanhan Lahdentien toisella puolella olevassa Hakunilassa yhdistyvät monet miellyttävän arjen tekijät: hyvät peruspalvelut, erinomaiset liikuntamahdollisuudet ja pääsy luontoon. Suomen Kotiseutuliitto on valinnut Hakunilan vuoden 2015 kaupunginosaksi. Alueen vahvuuuksia ovat vahva yhteisöllisyys, asukkaiden aktiivisuus ja monipuolinen kulttuuritarjonta.

  YIT suunnittelee Kaskelanrinteen rakentamisen käynnistämistä ensi vuonna ja ensimmäiset asunnot tulevan ennakkomarkkinointiin keväällä 2016.

   

  Liity asiakasrekisteriimme niin saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevista kodeista.

  Yhteystietoni:

  Minulle saa lähettää YIT Koti -markkinointimateriaalia myös sähköisesti *