Etusivu Asunto Oy Kuopion Gneissi

 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Pinta-ala:
   m2
  • select
  • Talotyyppi
  • Huoneiston ominaisuudet:

  • Tontti

  Selected apartments: 0
  • Kirjoita hakusana :
   • Huoneluku:
   • Talotyyppi
   Tarkennettu haku »
   Selected apartments: 0
    

   Asunto Oy Kuopion Gneissi | Kaivannonlahti

   Lehtoniemi | Kaivannonlahdenkatu 13, 70840 Kuopio


   Uusi kerrostalokoti järviluonnon syleilyssä.

   Kuopion uudella Kaivannonlahden asuinalueella nautitaan hyvistä lähipalveluista. Päiväkoti, ala-aste ja kauppa ovat kaikki kävelymatkan päässä. Kuopion ydinkeskustaan on noin 5 kilometriä Saaristokatua pitkin. Kulkuyhteydet ovat hyvät autolla ja pyöräillen ja bussipysäkki on mukavasti lähellä.

   Kallaveden ulappa on kivenheiton päässä ja järviluonto on läsnä kaikkialla. Valaistut lenkkipolut muuttuvat talvisin hiihtoladuiksi, jotka jatkuvat järven jäälle. Lähin uimaranta on noin kilometrin päässä.

   Kuopion Gneissi on tyylikäs hissitalo, jossa on seitsemän asuinkerrosta ja yhteensä 39 modernia YIT Kotia. Huolella suunniteltujen asuntojen koot ovat 27,5–69,5 m2. Varustelutaso on laadukas, mm. keittiössä on kalusteuuni, keraaminen keittotaso ja kalusteisiin integroitu astianpesukone. Eteisen kaapistossa on peililiukuovet ja lasitetut, tilavat parvekkeet ovat kodin levyisiä. 1. kerroksen kodeissa on terassit.

   Jos haaveilet omasta saunasta, tilavasta vaatehuoneesta tai näköalasta joko järvelle tai lammelle, tutustu Gneissin remonttihuolettomiin huoneistoihin. Valitse mieleisin omaksi kodiksi tai hyväksi sijoitukseksi ja ota yhteys asuntomyyntiimme.

   Lähellä-reviirissä elät sujuvaa arkea hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä. Asiat hoituvat nappia painamalla, hissi vie ja bussi tuo. Autoa et tarvitse, sillä pyörällä pääsee ja kävely avaa aistit virkeimmilleen. Täällä helppous on jokaisen etuoikeus. Lue lisää: www.yitkoti.fi/reviirit
   Kiinteistön tiedot

   Asuntoja 39
   Hissi Kyllä
   Myytäviä autopaikkoja 38
   Yhtiön autopaikkoja 5
   Energialuokka C2013
   Tontti Vuokra


   Autopaikkojen sijainti

   Yhtiön autokatos- ja autopihapaikat sijaitsevat yhtiön hallitseman tontin piha-alueella. Osa yhtiön vieraspaikoista sijaitsee viereisen tontin nro 1 alueella.

   Autopaikkojen lisätiedot

   Yhtiöllä on 38 kpl lämpöpistokkeella varustettua, erillisinä osakkeina myytävää autopaikkaa, joista 15 kpl on autokatospaikkoja ja 23 kpl on autopihapaikkoja. Lisäksi yhtiön välittömässä hallinnassa on 1 kpl liikuntaesteisten autopihapaikka ja 4 kpl vierasautopaikkaa.
   Arvioitu valmistuminen Ennakkomarkkinoinnissa

   Ota yhteyttä:

   Puh 040 713 0777

   Kuopion asuntomyynti
   Ajurinkatu 20 LH 4
   70110 Kuopio

   Aluepiirros

   Lisätiedot

   Yhteystietoni:

   Minulle saa lähettää YIT Koti -markkinointimateriaalia myös sähköisesti *

    

   Kotipiiri

   Uusi koti kiikarissa?
   Nyt kannattaa tulla mukaan!

   Kiinnostavimmat kodit

   Olemme Facebookissa

   Uusi koti kiikarissa?

   Täytä uuden asukkaan kotitoivelomake! Saat jatkossa uusinta tietoa unelmiesi kodista ja asuinalueista.