Etusivu Kampanjat ja edut Reviirit Asumisen reviirit
 • Kirjoita hakusana :
  • Huoneluku:
  • Talotyyppi
  Tarkennettu haku »
  Selected apartments: 0
  Reviirit

  Kodin etsijän uudet reviirit.
  Helppo etsiä, ilo löytää.

  Oma kotipaikka on monien toiveiden summa. Se on unohtumaton lapsuuden maisema tai vasta syntynyt uusi haave. Yhtä kaikki, tunnistat sen heti kohdatessasi!

  Etsimistäsi helpottaaksemme olemme jakaneet asuinalueet neljään reviiriin: Kotikylä, Lähellä, Kaupungilla ja Rannalla. Katso, mikä niistä sytyttää sinut. 

  Lähellä-reviirit

  Lähellä nautit sujuvasta arjesta hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä. Autoa et tarvitse, sillä pyörällä pääsee ja kävely virkistää. Täällä on tilaa hengittää ja vapautta harrastaa.

  Rannalla-reviirit

  Rannalla asut tyylikkäästi ja nautit rantaluonnon kauneudesta ja rauhasta joka päivä.  Täällä arki huuhtoutuu pois ja mieli löytää tyvenen.


  kaupungilla-reviirit

  Kaupungilla
   
  viihdyt keskellä elämää ja nautit keskusta-asumisen kaikista mukavuuksista. Täällä sinun ei tarvitse kiirehtiä, sillä olet jo valmiiksi perillä.


  Kotikylä-reviirit

  Kotikylässä 
  asut pientaloalueella, jossa oma piha ja luonto kuuluvat arjen mukavuuksiin. Suojaisa koti pihoineen tarjoaa onnea, joka vain kasvaa kun sen jakaa.


  Yksittäisen asunto-osakeyhtiön piirteet voivat joltain osin poiketa oheisista tiedoista, joten tutustuthan huolellisesti kohteen myyntiesitteeseen.