Lahti Jalkaranta

Irma Piki

"Jalkaranta on liikkujan unelmapaikka."
Lähetä viesti Irmalle

Takaisin Naapurioppaisiin

Ota yhteyttä YIT asuntomyyntiin

Irma Piki

Muutin nykyiseen YIT Kotiini Jalkarantaan alkuvuonna 2016, mutta olen asunut alueella aiemminkin. Tässä välissä asuin 15 vuotta Ruoriniemessä, ja lasten muutettua omilleen tuntui luontevalta siirtyä pienempään asuntoon kerrostaloon. Jalkarannassa on ollut pidempäänkin asutusta, mutta itse asun hiljattain valmistuneessa kerrostalossa.

Jalkarannan alueessa pidän siitä, että se on luonnon ympäröimä. Parasta on kaunis järvinäköala – täällä on mukava seurata upeita auringonlaskuja. Alueen kulkuyhteydet ovat hyvät, ja tarvittavat palvelut lähellä. Erityisesti liikunnan harrastajalle löytyy Jalkarannan alueelta rajattomasti mahdollisuuksia. Läheltä löytyvät niin pururadat ja ladut, uimahalli kuin urheilukeskuskin. 

Kysy Irmalta asuinalueesta tai uuden asunnon ostosta.Kysymykset ja lähettäjän sähköpostiosoite lähetetään Naapurioppaan sähköpostiin. Tiedot tallentuvat teknisistä syistä myös YIT:n järjestelmään. Tietoja käytetään vain palvelun toiminnan varmistamiseen eikä niitä tallenneta YIT:n asiakasrekisteriin.