Järvenpää Pajala

Mutkat

"Tällaista oman kodin riemua ja vapautta tuntee ehkä kahdesti elämässään: parikymppisenä omilleen muuttaessaan ja kun eläkepäivillä pääsee asumaan uutuuttaan hohtavaan kotiin. Rikkaruohot on nyt kitketty ja lumityöt tehty, tämä koti on meitä varten!"
Soita tai lähetä viesti Mutkille

Kirsti: puh. 050 64410,
Erkki: puh. 050 434 9944

Takaisin Naapurioppaisiin

Ota yhteyttä YIT asuntomyyntiin

Mutkat

Olemme Kirsti ja Erkki Mutka, Järvenpään Pajalassa asusteleva eläkeläispariskunta. Alkujaan olemme kotoisin Helsingistä ja Pohjois-Karjalasta, mutta ennen YIT Kotiin muuttamista asuimme paritalossa Järvenpäässä. Harrastamme ulkoilua ja siksi halusimmekin jäädä asumaan rauhalliseen ympäristöön. Lapsemme asuvat lähipaikkakunnilla ja nautimme nyt huolettomista eläkepäivistä uudessa kodissamme.

Vanhalle teollisuusalueelle rakennetulla asuinalueella arki on helppoa ja palvelut lähellä. Viihdymme alueella ja tunnemme sen ympäristön hyvin. Pajalan ilme on rauhallinen ja väljä, mutta se sijaitsee silti aivan Järvenpään keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kysy Mutkilta asuinalueesta tai uuden asunnon ostosta.Kysymykset ja lähettäjän sähköpostiosoite lähetetään Naapurioppaan sähköpostiin. Tiedot tallentuvat teknisistä syistä myös YIT:n järjestelmään. Tietoja käytetään vain palvelun toiminnan varmistamiseen eikä niitä tallenneta YIT:n asiakasrekisteriin.