Tallinna Kalamaja

Tellervo ja Esko Räsänen

"Eläkepäivät sujuvat mukavasti Suomenlahden toisellakin puolella"
Soita tai lähetä viesti Räsäsille

Tellervo: puh. 040 562 9596,
Erkki: puh. 040 5516843

Takaisin Naapurioppaisiin

Ota yhteyttä YIT asuntomyyntiin

Räsäset

Ostimme eläkepäiviemme kodiksi asunnon Tallinnasta, kun entisen asuntomme hissittömyys kävi työlääksi, ja pieni maisemanvaihdos alkoi tuntua kiinnostavalta. Kalamajan alueelle oli juuri valmistunut Vibu 3 -niminen asuintalo, josta löytyi uusi koti merinäköalalla ja suoraan parkkihallista kotiovelle kulkevalla hissillä. Emme kuitenkaan jättäneet kotimaata kokonaan taakse, sillä toisena tukikohtana meille toimii Vihdissä sijaitseva mökkimme.

Kalamajan alueella on paljon nähtävää, eikä keskustaankaan ole pitkä matka. Erityisesti ravintoloita alueelta löytyy vaikka millä mitalla, ja niissä onkin tullut käytyä paljon enemmän kuin Suomessa. Tallinnaan muuttaminen sujui yllättävänkin sujuvasti, ja autamme siinä mielellämme niitä, jotka ovat valmiita ottamaan pienen askeleen tuntemattomaan.

Tutustu Tallinnan YIT Koteihin

Kysy Räsäsiltä asuinalueesta tai uuden asunnon ostosta.Kysymykset ja lähettäjän sähköpostiosoite lähetetään Naapurioppaan sähköpostiin. Tiedot tallentuvat teknisistä syistä myös YIT:n järjestelmään. Tietoja käytetään vain palvelun toiminnan varmistamiseen eikä niitä tallenneta YIT:n asiakasrekisteriin.